A Kanizsai Kulturális Központ valamint a Kanizsa ésKörnyéke Gasztronómiai Egyesület ismét megrendezi
a Bor- és Dödölle Fesztivált, amelynek keretében
főzőcsapatok és bordalnokok vetélkedésére
résztvevőket várunk.
A főzőversenyre 3 fős csapatokkal lehet jelentkezni,
dödölle és tájjellegű étel kategóriában.
A bordalnokok vetélkedőjére énekesek nevezhetnek
borról szóló dalokkal, előzetesen a bemutatásra kerülő
műsorról CD-t kérünk.
Nevezési határidő: augusztus 30.
Részletes nevezési lapok és felhívások letölthetők
a szervezők honlapjáról (www.kanizsa-gasztro.hu;
www.kanizsaikultura.hu ) vagy személyesen átvehetők
a Hevesi Sándor Művelődési Központ információs
szolgálatánál illetve a Tourinform Irodában.
Részletes információ kérhető a főzőversenyről Prikryl
Józseftől, a Kanizsa és Környéke Gasztronómiai
Egyesület elnökétől a 30/261-6198 telefonszámon.
